La Biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” a avut loc lansarea cărții „Cereți și vi se va da… cheia de la Cer”

Ziua duminicii de 28 octombrie a însemnat încă un prilej de a slăvi pe Domnul. În această zi la  Biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” s-a săvârșit dumnezeiasca liturghie de către un sobor de preoți și diaconi. În calitate de protos a fost părintele paroh protoiereul Ioan Plămădeală. Sfinția sa în duminica în care se amintește de pilda semănătorului a hotărât să facă publice ostenenile sale de a împrăștia niște semințe de lumină în lume prin intermediul unei noi cărți duhovnicești.

Părintele Ioan, alături de frații slujitori, a prezentat  noua sa carte care se numește „Cereți și vi se va da… cheia de la Cer” . În cadrul prezentării s-a vorbit de necesitatea studiului duhovnicesc, de temele actuale și problemele moderne abordate în cadrul cărții. S-a menționat de accesibilitatea și universalitatea cărții, mesajul căreia țintește orice inimă dornică de a mai cunoaște fărâme din Ortodoxie.

Să ne dea Dumnezeu râvnă pentru studiul duhovnicesc și motivare părintelui Ioan de a mai lucra la următorul volum pentru zidirea noastră duhovnicească.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *