CORUL CATEDRALEI

Corul catedralei Schimbarea la Faţă a Mântuitorului din mun. Chişinău

Dirijor:

Larisa Botnari

Corişti:

Tatiana Zgureanu, Inesa Spataru, Natalia Cotova, Tatiana Lesnic, Mariana Cerlat, Olesea Popescu, Denis Savciuc, Ion Nicu, Oleg Doroş, Victor Vdovicenco, Ştefan Ţăruş, Vitalie Popescu.

Întru Lumina Ta vom vedea Lumină. Înregistrat în catedrala Schimbarea la Faţă a Mântuitorului din mun. Chişinău, 5-6 iulie 2012.

6 thoughts on “CORUL CATEDRALEI”

 1. Codreanu Ecaterina spune:

  Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, daca cineva nu are studii muzicale dar are voce si ar vrea sa cante in corul Catedralei ar putea sa se adreseze la cineva de la Catedrala ca sa se angajeze? Multumesc.

 2. pmarcel spune:

  da desigur, puteți să vă adresați la preotul paroh.

  1. Codreanu Ecaterina spune:

   Multumesc.

 3. Veronica spune:

  Felicitari parinte,si slava lui Dumnezeu,aveti un cor cu voci de inger,atit de mult te ajuta sa iti apropii rugaciunea de Domnul,Cu cit suflet cinta numai.Sanatate si ani multi inainte!!!

 4. Marina Iscra spune:

  Buna ziua,spuneti-mi va rog cum putem sa ne inscriem in corul catedralei si daca avem posibilitatea???Multumesc anticipat…cu iertare!

  1. pmarcel spune:

   La Catedrala Schimbarea la Față sunt destui coriști dar dacă ești interesată să cânți totuși la o biserică,poți afla mai multe detalii de la părintele Arcadie la tel 079521040 (pentru Biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul – sect. Buiucani, care are foarte mare nevoie de cântăreți)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *