Zi de mare sărbătoare duhovnicească în sânul familiei Plămădeală

Ziua de vineri 5 octombrie, a fost o zi de mare sărbătoare duhovnicească în sânul familiei Plămădeală. Prilejul bucuriei fără de margini fiind botezul roabei lui Dumnezeu Sofia.

\r\n

Taina Botezului a fost oficiată în incinta bisericii Naşterea Sf. Ioan Botezătorul din oraşul Chişinău, de către Părintele Marcel Plămădeală. La încreștinarea copilului au fost prezente rudele şi apropiaţii familiei Plămădeală.

\r\n

După botez, părintele Marcel s-a adresat către cei prezenţi cu un cuvânt de felicitare, menționând că astăzi este unul dintre cele mai importante momente din viața micuţei Sofia, deoarece ea a devenit parte a Bisericii lui Hristos și astfel se poate bucura împreună cu toți ceilalți creștini dreptmăritori de viața întru Domnul.

\r\n

La rândul său părintele Ioan Plămădeală, bunelul noi botezatei Sofia,  le-a urat  părinţilor acestui prunc minunat să trăiască şi de acum înainte cu nădejde și cu frică de Tatăl Ceresc, pentru a se putea bucura de mila și îndurarea lui Dumnezeu pe parcursul întregii vieți.

\r\n

Se crede că toţi cei botezaţi cu acest nume  sunt hărăziţi de către Dumnezeu cu judecată înţeleaptă. Persoanele care poarta numele Sofia sunt adesea firi enigmatice, înconjurate de o aură de mister.

\r\n

Fie ca numele pe care pe care l-a primit la botez,  să-i fie ca o punte către cele mai înalte culmi ale înţelepciunii şi dragostei faţă de Dumnezeu şi aproapele! Iar nouă nu ne rămâne decât să ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să aibă grijă atât de acest îngeraş venit în familie, cât şi de toată familia.

\r\n

Bine ai venit in viaţa noastră Sofica şi să ne trăieşti mulţi şi binecuvântaţi ani!

\r\n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *