1,72 de miliarde de bebeluşi ucişi prin avort din 1971

Într-un articol intitulat „Date despre avorturile din China”, Simon Rabinovitch arată faptul că din 1971 s-au făcut 336 milioane de avorturi, 196 de milioane de sterilizări şi 403 dispozitive intrauterine (IUD) numai în China.

\r\n

Asta înseamnă că aşa-zişii doctori chinezi omoară circa 7 milioane de copii pe an, deşi numărul este mult mai mare datorită lipsei de catalogare din zonele rurale.

\r\n

După acest articol, studiile au continuat şi s-a relevant un adevăr înfricoşător: în ultimii 40 de ani s-au omorât 1,72 de miliarde de bebeluşi în pântecele mamelor lor şi trend-ul este crescător. Umanitatea se scufundă literalmente în crimă şi în sub-umanitate sub pretextul modernităţii. S-ar putea crede că oamenii învaţă din greşelile lor istorice, însă acest lucru este pur şi simplu fals. Ceea ce este cumplit este faptul că cei mai vulnerabili dintre noi, bebeluşii nenăscuţi, sunt ucişi cu acte în regulă de oamenii mari.

\r\n

Toate războaiele acestei lumi nu au reuşit să facă atâţia morţi cât fac aparatele morţii din cabinetele medicale unde se omoară bebeluşi. Prin aceasta se vede faptul că războiul diavolului împotriva vieţii veşnice a oamenilor continuă pe căi mult mai subtile şi mult mai effective. Aşa că în locul războaielor, care nu au dispărut, ci au devenit devastatoare şi distrugătoare în masă, cel viclean a inventat crima odioasă sub voalul medicinei reproductive. Dacă războiul ucide oameni care mulţi dintre ei merg la ceruri, iar ucigaşii au timp să se pocăiască prin lacrimi şi durere, avortul ucide trupul şi sufletul, extirpează din om dorul de rai şi duce invariabil la o umanitate plină de sângele pruncilor ucişi, care aşteaptă răzbunarea lui Dumnezeu. Pământul însuşi a devenit o măcelărie uriaşă, plină de sânge nevinovat, în care viaţa sădită de Duhul Sfânt este omorâtă spre slava celui rău şi aducând urâciunea pustiirii în locaşul cel sfânt al lui Dumnezeu.

\r\n

Sursa: www.doxologia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *