În atenția credincioșilor!

Iubiţi fraţi şi surori,

Dorim să vă anunțăm că pe parcursul întregii săptamâni, între orele 9.00 –  14.00, biserica „Schimbarea la Față a Mântuitorului” din Chișinău își are usile deschise pentru închinare. 

Astfel, fiecare creștin are posibilitatea de a participa la săvârșirea Sfintelor Taine sau ierurgii, de a se închina la sfintele icoane sau de a lăsa un pomelnic sau o lumânare pentru Sfânta Liturghie.

Reamintim că în biserica „Schimbarea la Față”  se respectă riguros regulile igienico-sanitare și cele de protejare a sănătății crestinilor.

Având în vedere situația cu care se confruntă atât ţara noastră cât și lumea întreagă, vă îndemnam să ne comportăm calm, cumpătat, să nu ne îngrijorăm peste măsură.
Ceea ce a îngăduit Dumnezeu să folosim spre mântuirea noastră. Adevăratul creştin nu se tulbură, ci merge înainte cu nădejde la Hristos Cel Înviat.

Deci, să înţelegem dragi creștini, ca toate temerile pe care le avem sunt efectul necredinței noastre, căci, daca un virus microscopic poate cauza atâta pagubă, imaginați-vă ce poate face credința cât un bob de muștar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *