Ascultă Live Radio LOGOS, primul post de radio ortodox din Republica Moldova

\r\n

Radio LOGOS este primul post de radio ortodox din Republica Moldova. Este un proiect iniţiat deAsociaţia Obştească „LOGOS” cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului VLADIMIR, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove.

\r\n

Existenţa unui asemenea post de radio este indispensabilă, având în vedere că societatea contemporană se confruntă cu multe probleme şi provocări, ale căror soluţii pot  fi găsite doar în Biserică. Această societate secularizată şi ruptă de Dumnezeu propune omului modern nişte soluţii “moderne”, diferite de cele ale Bisericii, despre care se spune că are “învăţături învechite”. De multe ori aceste “soluţii” devin distructive prin esenţa lor.

\r\n

Biserica ortodoxă propovăduieşte fără greşeală Adevărul lui Hristos şi transmite oamenilor învăţăturile şi  propunerile de trăire în curată  morală, care vin de la Dumnezeu Însuşi. De aceea ea nu are puterea să schimbe nimic în învăţătura sa, dar nu are nici dreptul  să  tacă sau să se abţină de la propovăduirea Adevărului.

\r\n

Radio LOGOS e gata tot timpul să promoveze prin emisiunile sale cultura ortodoxă, să transmită societăţii Cuvântul lui Dumnezeu şi mesajul Bisericii Ortodoxe.

\r\n

Postul de radio se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Unele emisiuni sunt cu adresă specială pe grupe de vârste (copii, adolescenţi, studenţi) în care, pe lângă teme specifice, se încearcă promovarea valorilor moralei creştine.

\r\n

Grila de programe cuprinde emisiuni cu caracter religios, cultural, social, muzical şi informativ. Se promovează o muzică selectă: simfonică, religioasă, ambientală, dar nu sunt uitate nici tradiţiile şi muzica populară.

\r\n

Pentru început, din lipsa surselor financiare, postul de radio LOGOS este recepţionat doar online, accesând www.radio.logos.md. Un obiectiv strategic al radioului este obţinerea frecvenţei pentru emiterea în eter.

\r\n

Bunul Dumnezeu să ne ajute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *