“Cine nu o va scuipa, nu are onoare”

femeie-siria

\r\n

Războiul din Siria dă ocazia lumii întregi să mediteze la ceea ce înseamnă cu-adevărat libertatea de gândire și de exprimare.

\r\n

\r\n

O fotografie publicată de agențiile internaționale înfățișează o femeie siriană, ortodoxă, ce a fost răpită și torturată săptămâni în șir, doar pentru credința ei religioasă. “Luptătorii” nu s-au mulțumit doar cu atât. Aceștia au legat-o pe femeie de un stâlp și la picioarele ei au scris: “ „Cine nu o va scuipa, nu are onoare”.

\r\n

Cu toate acestea, femeia a reușit să scape și a declarat că nu a renunțat la credința ei. Până acum, se pare că peste 60 de biserici creștine au fost distruse, iar mii de civili au fost nevoiți să-și părăsească orașele de teama atacurilor luptătorilor Al-Qaeda ce acționează în Siria.

\r\n

Cel puțin 10 creștini au fost uciși în atacul asupra orașului Maaloula, martorii oculari susținând că au fost executați pentru refuzul de a se converti la Islam.

\r\n

Ieri, Parlamentul European a emis o rezoluție prin care condamnă atacurile împotriva creștinilor din Siria, Iran și Pakistan.

\r\n

Sursa: activenews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *