Comunicatul Mitropoliei Moldovei la lansarea paginii noastre

\r\n

Catedrala Schimbarea la Faţă a Mântuitorului, din mun. Chişinău şi-a lansat  site-ul oficial –  www.csf.md.

\r\n

Această pagină cuprinde crâmpeie din istoria şi viaţa de ieri, şi de astăzi a catedralei, şi are drept scop, să faciliteze accesul credincioşilor la cele mai noi evenimente din viaţa parohiei, precum, şi la activitatea misionar-pastorală a preoţilor acestui sfânt locaş.

\r\n

Departe de a fi un lux, într-o societate dominată de noua tehnologie, site-ul este un important mijloc de comunicare între Biserică şi credincioşii de pretutindeni.

\r\n

Pagina a fost concepută și realizată de către colaboratorul Serviciului de presă mitropolitan, preotul și webdesignerul Mihail Bortă şi cu străduinţa parohului catedralei – protoiereului-mitrofor Ioan Plămădeală, care anul acesta împlineşte 15 ani de când, cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, a primit ascultarea de a fi parohul acestei preaînsemnate şi unicale catedrale ortodoxe din Chişinău.

\r\n

Site-ul pune la dispoziţia vizitatorilor şi informaţii legate de viaţa parohiei, istoria, sfinţenii, programul liturgic, galerie foto, video, precum şi datele de contact.

\r\n

Edificarea acestui site pentru Schimbarea la Faţă a Mântuitorului  s-a impus în contextul creşterii interesului creştinilor pentru actualitatea religioasă, oferindu-le informaţii complete legate de viaţa parohiei respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *