Cum pot scăpa de „gândurile negre”?

ganduri

\r\n

Singura adevărată Nereușită (cu „N” mare) care o poate avea un om în viața sa este pierderea mântuirii. Restul sunt ispite și probleme de moment peste care putem trece cu ajutorul lui Dumnezeu.

\r\n

\r\n

Sigur, citind aceasta gândul tău este ceva de genul: „Ei părinte, dacă ar fi chiar așa de simplu! Dar eu sufăr enorm!”. Da, suferi, sunt convins de asta. Dar suferința are atâta putere câtă îi dai tu. Nu o „împuternici” și va pleca de la tine!

\r\n

Te sfătuiesc să te rogi mult Maicii Domnului pentru că ai mare nevoie de rugăciune personală. Paraclisul Maicii Domnului este foarte folositor în astfel de momente ale vieții. Nu știu dacă ai sau nu un duhovnic. Sper că da. Dacă nu ai să știi că spovedania este absolut necesară. Te va ajuta să îți deschizi sufletul, să îți mărturisești păcatele și să primești pace și bucurie în suflet. Caută-ți un duhovnic! Nu uita de Sfânta Liturghie!

\r\n

Pe lângă acestea, este foarte important să vorbești cu cei aproape ai tăi despre ceea ce simți. Fie că e vorba de familie sau de prieteni (de oameni dragi) este important să împărtășești stările tale emoționale. Să nu te închizi în tine!

\r\n

Dacă observi că lucrurile nu se îmbunătățesc atunci ia în calcul și consultarea unui medic. De multe ori sufletul suferă din cauza unor probleme ale trupului.

\r\n

Amintește-ți mereu că ești copil al lui Dumnezeu, iar El te iubește enorm! Roagă-L să rânduiască ce este mai bine pentru viața ta. Dumnezeu este alături de tine și te va ajuta să mergi mai departe pe calea ta.

\r\n

Mă rog Lui să te aibă în pază, să îți trimită pace și liniște în suflet și în minte și să te lumineze!

\r\n

Fii binecuvântată!

\r\n

Pr. Andrei  

\r\n

http://www.doxologia.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *