Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului Odighitria din Baital îtâmpinată cu bucurie la catedrala „Schimbarea la Față a Mântuitorului”

IMG_6589_thumb

\r\n

Astăzi 28.12.2013 la catedrala „Schimbarea la Față a Mântuitorului” din mun. Chișinău a fost adusă icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului Odighitria din Baital. Icoana a fost întâmpinată festiv de părintele-paroh prot. mitr. Ioan Plămădeală împreună cu clericii și enoriașii catedralei.

\r\n

Icoana se va afla în catedrală până pe data de 11.01.2014. În toată această perioadă creștinii au posibilitatea să se închine la icoană între orele 0730 – 1830. Clericii catedralei vor oficia acatiste în fața icoanei la orele 900, 1100, 1300.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

One thought on “Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului Odighitria din Baital îtâmpinată cu bucurie la catedrala „Schimbarea la Față a Mântuitorului””

  1. Galina spune:

    Călăuzitoare a noastră la limanul darurilor dumnezeieşti,\r\nCa o Făclie străluceşti în pustiul vieţuirii noastre pământeşti,\r\nRidică mâinile Tale la rugăciune şi opreşte căderea noastră,\r\nCa totdeauna cu îngerii să Îţi aducem Ţie cântare luminoasă! \r\n\r\n(Tropar la Icoana Maicii Domnului Hodighitria “Îndrumătoarea”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *