„M-am căsătorit cu sufletul ei, cu caracterul ei, e singura femeie care mă va împlini”

tulia1\r\n

Fostul model australian Turia Pitt a suferit arsuri pe 65% din corp după ce a fost prinsă într-un incendiu de vegetaţie. Tânăra de 28 de ani a petrecut doi ani în spitale şi a avut patru degete de la mâna stâng amputate. În tot acest timp, iubitul ei a fost mereu lângă ea şi nici prin gând nu i-a trecut să o părăsească.

\r\n

\r\n

Turia a fost prinsă într-un incendiu de vegetaţie în timp ce alerga la un maraton în 2011. Fata a petrecut doi ani în spitale şi a trecut prin 200 de operaţii grele.

\r\n

Iubitul ei, Michael, i-a fost în fiecare clipă aproape şi chiar a cerut-o în căsătorie recent. El era hotărât să o ia de nevastă pe Turia încă de acum patru ani şi, când ea se afla la terapie intensivă, a cumpărat un inel. L-a păstrat însă până în vara lui 2015, când cei doi s-au logodit.

\r\n

„Când Turia era la terapie intensivă acum patru ani, am cumpărat un inel cu diamant”, a povestit acesta, conform emirates247.com.

\r\n

Mai mult, Michael, care lucra pe atunci ca poliţist, a renunţat la jobul lui pentru a fi constant lângă Turia. Întrebat dacă nu s-a gândit vreodată să o părăsească pe Turia, să angajeze pe cineva care să aibă grijă de ea şi să îşi refacă viaţa, Michael a dat un răspuns complet emoţionant.

\r\n

„M-am căsătorit cu sufletul ei, cu caracterul ei, e singura femeie care mă va împlini”, a spus Michael, pentru CNN.

\r\n

turia_before

\r\n

Aşa arăta Turia înainte de a fi arsă

\r\n

http://www.ganduridinierusalim.com/

\r\n 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *