Minune în prima zi de Paști: două icoane au rămas neatinse de foc în mijlocul unui incendiu ce a cuprins o biserică din SUA

Icoana-minune

\r\n

Două icoane au supraviețuit în chip minunat incendiului izbucnit în dimineața primei zile de Paști într-o biserică ortodoxă din Knoxville, SUA.

\r\n

\r\n

Un incendiu izbucnit chiar în zorii primei zile de Paști a devastat Biserica Ortodoxă Greacă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Knoxville, SUA, lăsând clădirea sfântului lăcaș de nerecunoscut. Cu toate acestea, în mijlocul mormanului de moloz și cenușă, credincioșii veniți pentru a participa la slujbă și a se bucura împreună de Învierea Mântuitorului au  găsit două icoane care au rămas neatinse de foc.

\r\n

Aceasta Icoană [a Mântuitorului Hristos] a supraviețuit în chip minunat incendiului care a devastat Biserica Ortodoxă greacă purtând hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” în dimineața primei zile de Paști. Sticla s-a topit, dar după cum bine se poate observa, icoana nu este deloc deteriorată de foc, fiind o minune faptul că ea a fost găsită aproape intreagă. O altă icoană, îmbrăcată în argint, a Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Ocrotitorul bisericii, a rămas neatinsă de foc, deși se afla în pronaos, locul în care a izbucnit incendiul. Rama a fost distrusă, dar pictura icoanei a rămas neafectată” explică unul dintre enoriașii care au fost prezenți.

\r\n

Sursa: http://www.doxologia.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *