Minunea Maicii Domnului de la Mănăstirea Saidnaya săvârșită asupra surorii președintelui Assad

Maica Domnului

\r\n

Următoarea întâmplare a avut loc în Siria, înainte de războiul civil. Așa cum se știe, Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Saidnaya este un loc de închinare unde înainte de a începe războiul, mergeau câte 1.500.000 de închinători pe an.

\r\n

\r\n

Cei mai mulți dintre ei sunt musulmani, aleviți și suniți.

\r\n

Printre acești închinători a fost și una dintre cele două surori ale Președintelui Siriei, Assad Bassar. Odată ea s-a îmbolnăvit de o boală gravă, probabil cancer. Toate încercările de a se vindeca pe cale medicală au fost zadarnice.

\r\n

Deznădăjduindu-se de orice ajutor omenesc, și-a adus aminte de Maica Domnului Saidnaya. A mers, s-a închinat și a făcut o făgăduință Maicii Domnului. Preasfânta Născătoare de Dumnezeu a ascultat rugăciunile ei și a vindecat-o. Sora Președintelui și-a ținut făgăduința și a vizitat din nou mănăstirea, ținând în mâinile ei un vas cu cinci litri de untdelemn de la plantațiile familiei Assad din Laodikia.

\r\n

Cu toate că mănăstirea, datorită faptului că are un urcuș abrupt cu multe trepte, dispune și de un ascensor exterior, sora președintelui, din respect și recunoștință față de Maica Domnului, a preferat să urce în genunchi până la biserică, ținând în mâini untdelemnul.

\r\n

Dar astfel de lucruri nu trebuie să ne uimească, de vreme ce numeroși musulmani o invocă în rugăciune pe Maica Domnului cu multă credință, iar ea le ascultă rugăciunile și săvârșește minuni.

\r\n

Musulmanii obișnuiesc să spună creștinilor: „Voi aveți Credința cea Dreaptă, dar nu credeți. Noi o avem pe cea mincinoasă, dar credem mult”.

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

http://www.vimaorthodoxias.gr

\r\n\r\n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *