Natalia Cotova a trecut la Domnul – o mironosiță a corului Catedralei ”Schimbarea la Față”

Cred că voi vedea bunătăţile Domnului, în pământul celor vii (Ps 26,19)

În seara Duminicii Femeilor Mironosițe Domnul a chemat la sine o vrednică fiică a Bisericii Ortodoxe, o ostenitoare și râvnitoare pentru mărirea sfântului lăcaș. Natalia Cotova a dăruit bisericii două decenii de slujire în cadrul corului Catedralei ”Schimbarea la Față” din mun. Chișinău.

O fire cu suflet curat, sinceră și directă, a fost pentru toți o mamă. Desigur Domnului nu i-a dăruit copii, ci i-a ales o altă cale, dar în schimb i-a dăruit poate cel mai mare dar – INIMĂ DE MAMĂ.

Fire talentată, profesionistă, devotată, a fost apreciată de cercuri largi de muzicieni, dar iubită în special de cler și enoriași.

S-a stins în urma unei lupte crâncene cu boala care a răpus-o, dar care a biruit doar trupul, sufletul însă a fost cu permanentă năzuință spre Dumnezeu. Acum când a plecat la Bunul Dumnezeu, nădăjduim că a trecut în rândul celor bineplăcuți Domnului, pentru că a plecat pregătită pentru a gusta din veșnicia fericită și mângâitoare a Mântuitorului Iisus Hristos. A plecat fiind mărturisită, primind Dumnezeiasca Împărtășanie și Taina Sfântului Maslu. Iar Domnul din iubirea Lui nemărginită i-a gătit loc de odihnă chemând-o la Sine în Duminica Femeilor Mironosițe, femeile ce aduc mirul virtuților lor în dar lui Dumnezeu…

Dumnezeu să o odihnească cu sfinții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *