Norii s‐au fărâmițat și în mijlocul lor s‐a format o cruce ortodoxă luminoasă!

Destule au fost minunile pe care le‐a lucrat Sfânta Maria Magdalena. Ne vom referi numai la două, foarte caracteristice, care au fost publicate în ziarele locale. Ziarul cotidian Siberia Ortodoxă (Septembrie 2006) a găzduit un articol care spune următoarele: „Era înnorat și sufla un vânt puternic. Totuși de îndată ce a avut loc întâmpinarea raclei cu sfintele moaște și în timp ce procesiunea sărbătorească o transporta în oraș, o minune s‐a arătat în văzul tuturor. Norii s‐au fărâmițat și în mijlocul lor s‐a format o cruce ortodoxă luminoasă! Apoi soarele a strălucit neîncetat. Această sărbătoare pe pământul Tiumen poporul a numit‐o imediat al doilea Paște”.

Reprezentantul ziarului, într‐un interviu cu responsabilul pelerinajului de la Catedrala Înălțării a Mitropoliei din Novosibirsk afirmă: „Venirea sfintelor moaște are o influență bună asupra sufletelor și inimilor tinerilor de 18‐20 de ani. Tinerii și tinerele care s‐au  închinat la sfintele moaște aproape toți s‐au schimbat duhovnicește. Mulți dintre ei acum vor să se boteze și să devină membri ai Bisericii și socotim că acest lucru este o minune care a avut loc în intervalul de timp în care sfintele moaște au zăbovit în Rusia”.

Ieromonahul Theologos Simonopetritul, Sfânta Maria Magdalena – Sfântul odor al Mănăstirii Simonos Petras, Editura Doxologia, 2015, p. 117-118

www.doxologiaro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *