Papa de la Roma: „Nu există iad, toate religiile într-una singură, acceptăm orice…”

papa

\r\n

Un om care este acolo pentru a descoperi multe „secrete” ale vechii Biserici Catolice este Papa Francisc. Unele dintre convingerile care există în cadrul bisericii sunt acum puse deoparte de către Papa, care a fost recent numit Omul Anului de către Time Magazine. În ultimele revelațiile, Papa Francis a declarat:

\r\n

\r\n

„Cu umilință, căutare interioara și meditare a rugăciunii, am castigat o nouă înțelegere a anumitor dogme. Biserica nu mai crede în iad, unde oamenii suferă. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci numai să îmbrățișeze. Ca povestea lui Adam și Eva, vedem iadul ca o figura de stil. Iadul este doar o metaforă pentru sufletul izolat, care, la fel ca toate sufletele va fi în cele din urmă unit în dragoste cu Dumnezeu.”

\r\n

Într-un discurs socant care rezoneaza in jurul lumii, Papa Francis a declarat: „Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele. Ce alt tip de adevăr este acolo? În trecut, biserica a fost dura cu ceea ce considera greșit din punct de vedere moral sau păcătos. Astăzi, nu suntem judecători. Ca un tată iubitor, noi nu condamnăm copiii noștri. Biserica noastra este suficient de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru cei pro sau contra avortului! Pentru conservatori și liberali, comuniștii sunt bineveniti și chiar sunt uniti cu noi. Noi toti iubim si adoram acelasi Dumnezeu!

\r\n

Pe parcursul ultimelor șase luni, cardinalii, episcopii catolici și teologii au dezbătut la Vatican, viitorul Bisericii și să redefinească doctrinele si dogmele catolice. Al treilea Sinod de la Vatican II, este cel mai mare și cel mai important, după Sinodul de la Vatican II care a fost încheiat în 1962. Papa Francis a numit noul consiliu „finalizarea Sinodului de la Vatican II.” Al treilea Sinod de la Vatican II a fost încheiat:

\r\n

„Catolicismul este acum o „religie modernă și rezonabila”, care a suferit schimbări evolutive. Este timpul să renuntam la intoleranta. Trebuie să recunoaștem căadevărul religios evoluează și este in continua schimbare. Adevărul nu este absolut sau sculptat în piatră. Chiar și ateii recunosc divinitatea. Cu acte de dragosteși caritate chiar si ateul il recunoaște pe Dumnezeu și isi salveaza sufletul, devenind un participant activ în răscumpărarea omenirii.”

\r\n

O declarație din discursul Papei a dus tradiționaliștii într-un acces de confuzie și isterie: „Dumnezeu se schimbă și evoluează ca si noi înșine; Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când raspandim dragoste și bunătate în lume, atingem divinitatea noastra si o recunoastem. Biblia este o carte sfanta foarte frumoasa, dar, ca toate lucrările mari antice, unele pasaje sunt invechite.Unii le arata ca intolerante si critice. Este timpul sa vedem aceste versete ca ulterioare interpolari, spre deosebire de mesajul de iubire și de adevăr care este expus diferit in Scriptură.În conformitate cu noua noastra interpretare, vom începe să hirotonim femei Cardinali, episcopi și preoți. În viitor, sper că vom avea un papă de sex feminin. Ca niciunei femei sa nu i se inchida usile, ele sunt deschise pentru toti oamneni! ” Unii cardinali ai Bisericii catolice s-au aratat contrariati recentelor declaratii ale Papei.

\r\n

http://marturieathonita.ro/

36 thoughts on “Papa de la Roma: „Nu există iad, toate religiile într-una singură, acceptăm orice…””

 1. george druta spune:

  FEȘICITARI PAPEI FRANCIS PT. ACEST ORIZONT CU DESCHIDERE SPRE NOU SI DESCHIDERE PT. UNIFICAREA TUTUROR RELIGIILOR INTRO SINGURA RELIGIE CRESTINA … AS AVEA UN PUNCT DE VEDERE IN CEEA CE PRIVESTE ACCEPTAREA CASATORIEI PT. PRELATII CATOLOICI TINAND CONT CA FAMILIA RAMANE NUCLEUL DE BAZA AL FAMILIIEI SI CRESTINISMULUI … DOAMNE AJUTA …

  1. Vasile spune:

   Adevărata credință o poate avea oricine cu Dumnezeu Tatăl prinDomnul Isus și nu prin Papă sau căci trebuie să plătim prin păcate ci Dumnezeu ne acceptă asa cum suntem și femeile dacă studiem s-au citim mai bine Biblia ele nu pot deține funcția de preot cardinal sau papă este o mare amăgire și azi se împlinesc cele scrise în Biblie papa are cheia intrări în rai nici el nu intră dar nici pe alții nu-i lasă mai bine zis papa este slujitorul Dumnezeului veacului acestuia care nu este altul decât diavolul care a fost de la început tatăl minciunii căci știe că nu mai are multă vreme el prin jertfa Domnului Isus a fost condamnat l-a pierirea veșnică asa că treziți-vă și nu dormiți studiați și căutați să vedeți ce a făcut dealungul veacurilor cu adevărații creștinii pe care ia ars pe rug sau ce a făcut biserica catolică și papii ei cu inchizitia Domnul Să lumineze inimile voastre celor ce citiți acest comentariu și căutați pe Dumnezeu cu ajutorul sfintei Bibli

   1. victoria spune:

    Este un scriitor, Gabriel Garcia Marquez , care a scris un roman întreg ca această propoziție a dvs, adica fără punct și fără virgulă. Un roman întreg ca o singură frază. După ce am citit ce ați scris, va zic, până la G.G.Marquez mai aveți mult.

    1. Raluca spune:

     :)))) \r\nAm avut si eu sentimentul acesta. Numai ca, intr-adevar, mai e un pic de munca.

    2. Victoria spune:

     Ati auzit cumva de Lavra Pecersk? Ati auzit cumva de sfintii de acolo de prin sec 12? Ati auzit ce urmeaza dupa numele de botez al multora din ei??? „Neknijnii”- din rusa necarturar, dar mai urmeaza si – Mare Facator de minuni!!! Slava Domnului pentru toate!!!

   2. iovi victoria spune:

    ce dreptate ai!Incontestabil,sunt vremurile diavolului,infiltrat peste tot!!!

  2. Victoria spune:

   Dupa Sf. Parinti, diavolul urmeaza sa-si schimbe tactica: din intunecat in „luminos” si din rau in „bun” ca sa fie pe plac tuturor… Cred ca a si inceput…

   1. Marian spune:

    Cea mai mare viclenie a diavolului este sa ne faca sa credem ca nu exista….

 2. Lucian spune:

  Eu il simpatizez foarte mult. Dar cred ca merge putin cam prea departe uneori… Chestia aia cu „Dumnezeu evolueaza”, cel putin filosofic vorbind, este cam aberanta, pentru ca daca Dumnezeu e perfect nu are cum sa evolueze… Inteleg eu ce a vrut Papa sa spuna, dar ori este tradus aiurea ori e prea exaltat in astfel de asertiuni…

  1. nobody's perfect spune:

   Nu exista entitati perfecte ci perfectibile. Cele perfecte ar fi nemiscate.\r\nFilozofia nu poate contrazice logica. Se poate (cel mult) baza pe ea.

   1. radoidaniela spune:

    Chiar asa? cum poti dovedi ca Iisus nu e perfect? ?daca n ar fi lasat decalogul ca norma de moralitate care exista astazi in dreptul constitutional ,care ar fi reperul de conduita al oamenilor? a gasiti adevarul in biblie, numai sa lcautati.Respect.

   2. stoica adrian spune:

    Intr-adevar in eternitate si perfectiune nu exista devenire si nici incadrare in timp si spatiu. Dar Logica nu neaga ceea ce omul nu poate intelege (inca). Ceea ce nu se poate dovedi nu inseamna ca nu exista. Doar ne abtinem sa afirmam/infirmam cu tarie.

   3. Popovici spune:

    Dumnezeu nu este o ” entitate”. Si da, asta e cheia intelegerii lui Dumnezeu, toata materia e in miscare iar linistea deplina e Dumnezeu

 3. Burac Petru spune:

  Aceasta stire e falsa, o pacaleala. Mai informati-va si din alte surse.\r\n\r\nCititi aici http://www.ncregister.com/blog/jimmy-akin/dont-fall-for-this-pope-francis-hoax-5-things-to-know-and-share

  1. Hus spune:

   Citeste aici si vei vedea ca nu e nici o pacaleala.Ce scrie pe acest site catolic e praf aruncat in ochii opiniei publice si a credinciosilor. Ca Biserica Catolica are cele mai multe procese in care slujitorii ei sunt acuzati de pedofilie si homosexualitate, poti sa verifici singur. Cred ca e unul din motivele pt care papa acerut ingaduinta pt homosexuali.\r\n\r\nhttp://www.culturavietii.ro/2015/10/20/documentul-de-lucru-sinodul-familiilor-de-la-vatican-distruge-legea-morala-referitoare-la-familie-la-sexualitatea-umana-si-la-sfintenia-vietii-interviu-cu-john-smeaton-societa/

 4. Andrei spune:

  Daca nu cititi Cuvantul lui Dumnezeu o sa fiti inselati mereu cu usurinta! Cercetati! Asa e scris! Sa cercetam! Fiti vigilenti! Otrava poate fi placuta la gust dar macelareste corpul in chinuri pe vecie!

 5. Anonim spune:

  Cum poti spune ca are dreptate? Va este mai usor sa.l credeti pe Papa cand spune ca nu exista iad,dar spre dezamagirea voastra va spun ca exista. Dumnezeu nu si-ar fi dat Fiul sa moara pentru noi ca apoi noi sa ne permitem orice pacat si toti sa ajungem in rai! Credeti ca Dumnezeu ar putea petrece vesnicia alaturi de pacat? Va inselati..Dumnezeu e acelasi, Biblia e aceeasi, oamenii se schimba Dumnezeu e de neschimbat. Nu se poate sa ne permitem orice pacat si sa ne asteptam sa ajungem in rai!! Cred ca orice crestin din orice religie imi va da dreptate!

  1. Radu spune:

   „Dumnezeu nu si-ar fi dat Fiul sa moara pentru noi ca apoi noi sa ne permitem orice pacat si toti sa ajungem in rai!”\r\n\r\nDumnezeu ii primeste pe toti spre mantuire.\r\n\r\nTu suferi de mandrie, prietene.

  2. Roxana spune:

   Corect! Aveti dreptate!

  3. Claudia spune:

   Aveti dreptate , Dumnezeu e de neschimbat ! Daca Dumnezeu a distrus Sodoma si Gomora ptr pacatele ei , credeti ca cei din ziua de azi vor scapa nepedepsiti ? Va inselati oameni buni ! Cercetati biblia si veti vedea ca Dumnezeu tot timpul a pedepsit pacatul!

   1. Andrei GS spune:

    Tot timpul a pedepsit pacatul? Oare cand i-a cerut Iisus: ”iarta-i Tata ca nu stiu ce fac”. Un Dumnezeu atot iubitor si iertator nu e compatibilcu Sodoma si Gomora. Doar pentru ca este in Biblie nu inseamna ca este adevarat sau ca traducerea este cea corecta. Este mai intalept sa ne abtibem de la judecata, banuiesc ca stii de ce.

    1. Victoria spune:

     Ce rusine!!!!

 6. Nicolai spune:

  Lucian-evolutia lui D-zeu,are loc in mintea omului la asta sa referit Papa, fiindca multa lume este primitiva necunoscandu-L\r\npe D-zeu, El exista in fiecare din noi numai ca noi nu realizam si-L cautam in exterior crezand ca El locuieste departe pe alte galaxii !

 7. Mirage24 spune:

  Dupa ce au macelarit popoare ca sa ii „converteasca” la dreapta religie, dupa ce au persecutat si omorit atitia crestini martiri secole la rand fiindca nu credeau fix in dogmele lor, acum totul e ok… Dupa ce au facut averi imense din vanzare de indulgente (iertare a pacatelor contra cost) acum totul e permis. Mie imi suna a prosteala pe fata, spalare la creier si ma pune serios pe ganduri. De a cui tabara este biserica asta pina la urma, ca nu mai inteleg!?

  1. Nu sunt de religie catolica, sunt ortodoxa,dar apreciam umanismul, bunatatea exprimata de papa, apropierea de oameni. Insa acum mi se pare deja prea mult. Sa spui ca Dumnezeu nu este Judecator, ca nu vrea sa judece pacatele oamenlor, ca nu exista iad, in orice forma interpretativa ar fi, ca imagine, nu numaidecat un cazan cu smoala, ca totul este permis, pentru toti, numai ca sa fie perceputa religia catolica drept rezonabila si moderna mi se pare, de fapt, contrazice chiar Noul Testament, civintele Mintuitorului. Sa fi vorbit Domnul Iisus Hristos degeaba? Si sa se fi intrupat si murit pentru noi degeaba? Imi pare rau,nu. Ce crestinism mai e acesta? Pe net circula o fotografie cu papa Francisc sarutand smerit mana unui mare bancher (Rockfeller mi se pare). Cand am vazut, am zis ca e o facatura, dar acum incep sa cred ca e adevarata. Ce pacat! Ce rau imi pare! Acesta sa fie Dumnezeu cel modern? Aceasta este religia noua , in care ne indeamna sa ne unim cu totii, toate religiile existente? O, nu!

   1. Scoarta Mircea spune:

    Doamnă sau domnișoară Teodora,\r\nÎmi place de dumneavoastră că deși vă declarați ortodoxă, statura înțelegerii Cuvântului lui Dumnezeu este mai înaltă decît religia pe care o aveți.\r\nAceasta putere care este Biserica Romano-Catolică reprezintă tocmai ce ei neagă, adică Iadul. \r\nDacă priviți în istorie, istoria Bisericii Româno Catolice este foarte sângeroasă,de-a lungul a aproape 1000 de ani,ei au omorât în jur de 68.000.000 de oameni care nu au fost de acord cu învățătura ei.\r\nDar în realitate istoria spune despre 250.000.000 de oameni omorîti, unii în chinuri groaznice, cercetați istoria daca aveți timp.\r\nIar aceasta religie se va ridica iarăși și se va impune,veți vedea.\r\nIar cei care au fost anuntați din timp și învătați de Dumnezeu, vor ieși biruitori impotriva ei…dar aceia vor fi putini. 🙁

   2. Andrei GS spune:

    Nu tot ce zboara sa mananca. Nu e Rockefeller ala la care ii saruta mana si nu sunt bancheri, sunt supravetiutori everi ai holocaustului. Internetul e plin de prostii si minciuni si e bine sa ai bun simt si logica ca sa eviti a fii inselat.

   3. Victoria spune:

    Vin’ la mine turma mica! Multi chemati ,dar putini alesi!, etc. Da, a murit pentru putinii alesi!!! Iertare!!!

  2. Cine vede partea negaiva ,s-a caute in interiorul lor, ca-ci negativul exista chiar in ei!Altfel ei nici nu l-ar vedea!Pace si iubire la toata lumea!

 8. florea florin spune:

  Este primul papa iezuit din istoria papalitatii, cine stie despre ce este vorba stie ce vreau sa spun…ca om este nevinovat, vinovati cei cel manevreza…

 9. ZOLTAN ANA spune:

  SINT INTODEAUNA CU TINE Nu ma cauta prin nori ,am coborit pe pamint in tulpina de f;ori .Nu ma cauta prin hau si stele ,respir in creierul tau si in celulele tale .Nu ma cauta -n departare si hau ,sint sub coasta ta si in sufletul tau . Imparatia cerurilor este in mintea ta cind dispare intunericul si rasare o STEA .Acolo ai sa auzi si vocea mea ,copilul meu ;sunt CEL CE SUNT ,sunt Dumnezeu .

  1. Andrei GS spune:

   minunat, cine este autorul?

 10. Liviu spune:

  Nu vă înşelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va şi secera.\r\n Cine seamănă în firea lui pământească va secera din firea pământească putrezirea, dar cine seamănă în Duhul va secera din Duhul viaţa veşnică.

 11. Daniela Ursu spune:

  „Adevarul” este sapat in piatra, lume dragă! Daca aceasta declaratie este facuta de Papa, ne pare rau, insa tot ce a spus, este inafara Legii! Iar daca se doreste, ca toate religiile sa fie intr-una singura, foarte bine, insa o putem face doar ghidandu-ne dupa Decalog. Ci zice ca-l iubeste pe Dumnezeu va accepta si vor recunoaste Legea celor 10 porunci care sunt sapate in piatră!

 12. Barbu Adrian spune:

  Cautati marturiile Gloriei Polo, care a vost in we recut in Romania, la Timisoara, si veti vedea/auzi din gura ei …

 13. Tiberiu spune:

  Vad foatrte multe afirmatii „picante” in acest articol, insa nu vad nicio referinta la vreun discurs de-al papei care sa fondeze acest articol. Nu credeti ca ar fi corect sa fundamentati anumite citate cu trimiteri concrete la spusele papei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *