Să nu lăsăm pe nepoţii noştri să se închine lui Allah

islam

\r\n

Zeci de proiecții demografice ne arată că în 2050-2075, populația islamică din Europa (atenție, nu cea care va veni, cea actuală, care se înmulțește de 6 ori mai rapid decât noi) va deveni majoritară.

\r\n

\r\n

Asta înseamnă că, mizând pe scrutin democratic, va lua pretutideni puterea. Și cum nu există islam nepolitic (Sharia e o Constituție), el va tinde spre islamizarea continentului. Există două legende urbane în acest sens: cea care ne spune că musulmanii arabo-africani vor munci, pentru ca noi să ne luăm pensiile. Și cea care susține că islamiștii pot fi ”europenizați”. Nu cred în niciuna dintre ele.

\r\n

Dacă nu reabilităm familia, dacă nu ne convingem copiii să dea naștere (la timpul lor) cât mai multor urmași și dacă nu găsim politicile publice necesare pentru o demografie europeană sustenabilă, nepoții noștri i se vor închina lui Mahomed.

\r\n

Europa de azi s-a decreștinat parțial, prin secularizare, care este o formă a libertății unei societăți democratice. Europa de mâine, eventual islamizată, nu va mai avea de ales. Sau va alege, mereu, ce trebuie, ca-n comunism…

\r\n

Cine nu vede că ne aflăm în fața unor alegeri culturale menite să ne salveze civilizația e fie orb, fie nepăsător, fie sinucigaș.

\r\n

Teodor Baconschi

\r\n

http://www.sfnectariecoslada.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *