Satana și-a schimbat tehnica: Creștinismul este o piedică în calea „Tăvălugului Păcatului” și atunci, în momentul în care te declari creștin, te declari dușmanul societății!

Se pare că satana și-a schimbat tehnica și trăim o epoca, în care creștinismul este o piedică în calea „Tăvălugului Păcatului” și atunci, în momentul în care te declari creștin, te declari dușmanul societății! Aici trebuie să fim foarte atenți, pentru că aceasta este o MARE PRIMEJDIE, care nu vizează numai pe creștinii din România, vizează pe creștinii din toată lumea.

Și în Marea Britanie, și în Franța, Belgia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Grecia.. peste tot sunt creștini și ăn Ierusalim, Orient așa cum îl numim noi.

Și uite, că acest creștinism, a început să fie contestat de niște Gunoaie Cosmopolite, pentru că nu sunt oameni serioși! Au schimbat Tehnica Hedonistă a Stalinismului, care venea și spune că nu trebuie să crezi în Dumnezeu și că Dumnezeu nu există, ci vine pe fațaă să-ți spună, că dacă mai pomenești o dată de numele lui Dumnezeu, poți să fii ucis.. sau dacă mai pomenești o dată de numele lui Dumnezeu, poți să fii chiar arestat sau terorizat.

Și Evanghelia ne-a avertizat: „Vă vor scoate pe voi din sinagogi; dar vine ceasul când tot cel ce vă va ucide să creadă că aduce închinare lui Dumnezeu. Şi acestea le vor face, pentru că n-au cunoscut nici pe Tatăl, nici pe Mine.”- „Iată Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi dar înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii.”- Iar când vă vor da pe voi în mâna lor, nu vă îngrijiţi cum sau ce veţi vorbi, căci se va da vouă în ceasul acela ce să vorbiţi; Fiindcă nu voi sunteţi care vorbiţi, ci Duhul Tatălui vostru este care grăieşte întru voi.Va da frate pe frate la moarte şi tată pe fiu şi se vor scula copiii împotriva părinţilor şi-i vor ucide. Şi veţi fi urâţi de toţi pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până în sfârşit, acela se va mântui.”

Un alt mod de nevoință, este vărsarea sângelui pentru Hristos sau mărturisirea lui Hristos până la moarte, prin jertfirea mucenicească prin vărsarea sângelui pentru învățătura cea dreaptă. Astăzi ar fi o formă de fanatism să mori pentru o cauză… și totuși în plin secol 21, Egiptul Siriei, ne-a demonstrat înca o dată, că Evanghelia este plina de viață ca în primele Veacuri Creșine și a mers până la martirajul, decapitarea și tortura celor ce nu se lepadau de credința creștină sub această presiune a Trupelor Isis de care auziți pe la știri..

Și deși ele par povești nemuritoare, totuși 250.000 de oameni de sorginte creștină, au trecut prin acest martirajul, și nimeni nu a scos o vorbă, nimeni nu a pomenit vreodată despre Drepturile Omului, sau despre Dreptul la Viață, sau de faptul că acei oameni sunt liberi să creada în ce doresc ei, fiindcă fiecare om este liber în cugetul său. Și totuși au fost uciși ca animalele și nimeni nu a văzut și nu a auzit nimic. Oare de ce?

Parintele Calistrat Chifan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *