Vizita canonică a ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove în parohia „Fericita Xenia din Sankt-Petersburg”, localitatea Reggio-Emilia, Italia

Biserica Ortodoxă este un far luminos în marea acestei lumi învolburate, este un liman liniștit cea oferă odihna, pacea și liniștea. Înființarea unei noi biserici de parohie, întotdeauna a fost un mare prilej de bucurie, întrucât se întemeiază încă o familie de ortodocși care va aduce lumina lui Hristos în lume.

Asemenea bucurie a fost simțită la înființarea parohiei „Fericita Xenia din Sankt-Petersburg” din localitatea Reggio-Emilia din Italia, unde protoiereul Marcel Plămădeală, preot misionar, a fost desemnat ca paroh. Începutul zidirii duhovnicești mereu a fost greu, dar cu nadejde în mila lui Dumnezeu toate se rânduiesc cu sporire. Pentru a da curaj, îndemn și arhiereasca binecuvântare,  ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove a vizitat această parohie, pe care a găsit-o frumos amenajată și împodobită întru slava Domnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *