Mamă misionară creştină ucisă în faţa copiilor ei

Acum 4 luni acelaşi grup terorist care l-a ucis i-a ameninţat cu moartea pe soţia şi copiii săi.

\r\n

Acum doi ani, misionarul creştin columbian Nelson Ramos a fost ucis pentru credinţa sa creştină. Soţia sa şi cei trei copii au continuat să-L slujească pe Dumnezeu. În timp ce aceştia se rugau, asasinii au intrat cu forţa în casă şi au împuşcat-o pe mamă, Alicia Castilla, în faţa copiilor ei. Aceştia au fost ameninţaţi că dacă nu părăsesc oraşul în trei zile, vor urma la rând.

\r\n

Organizaţia Open Doors a raportat că ucigaşii fac parte din gherilele Armatei de Eliberare Naţională. Aceşti rebeli sunt vestiţi pentru cruzimea lor şi pentru persecuţia împotriva creştinilor.

\r\n

Autorităţile locale au refuzat să cerceteze cazul de frica represaliilor rebelilor. Rebelii cred că creştinii sunt spălaţi pe creier de către Biblie pentru a nu lupta şi a nu ucide. Ceea ce nu ştiu aceştia este că religia creştină este o religie a păcii, a iubirii şi a învierii. Armata de Eliberare este o organizaţie marxistă comunistă care militează pentru eradicarea actualei forme de guvernământ şi a creştinismului în ţară.

\r\n

Sursa: www.doxologia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *